Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Billy Lynn ja Bravo-komppania palaavat kotiin Irakin sodasta. Amerikassa he lähtevät kiertueelle kun heitä ylistetään sankarina. Lynnistä ei tunnu, että hän olisi sankari tai edes palannut vielä sodasta…

Satiirinne Billy Lynn’s Long Halftime Walk on Ang Leen ohjaama sotadraama ja mielestäni melko kehno sellainen. En kaivanut satiirisia piirteitä riittävästi ja elokuva oli kokonaisuutena melkoisen tylsä. Kristen Stewart on näyttelyssään petrannut, mutta meinaa silti koko ajan pureskella alahuultaan, jotenkin edelleen inhokkinäyttelijä. Elokuva on katsottava, mutta tällä kertaa ei oikein hirveästi jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!