Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.1.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Pari hölmöä rikollista ryövää isojen kihojen salaisen pokeripöydän. Poikien perään laitetaan Jackie Cogan, kokenut palkkamurhaaja…

Killing Them Softly on melkoinen pettymys. Tarinankerronta kiinnostaa ensimmäisen puoliskon, mutta hidas kerrontatapa alkaa puuduttaa loppua kohti, varsinkin kun elokuva ei tarjoa sitä mitä siltä odottaa. Tykkäsin näyttelystä ja ideasta, mafialeffoja ei näe koskaan tarpeeksi. The Sopranos -tähti James Gandolfinilla olisi voinut kuitenkin olla roolissaan jotain enemmänkin kuin pelkästään kännistä jorinointia. Brad Pitt on perusvarma itsensä. Jotakuinkin ennalta-arvattava hidas rikosdraama, josta ei paljoa jäänyt käteen. Harmi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!