Dick Moltisanti on nousevan järjestäytyneen rikollisperheen kärkimies. Dickin veljenpoika Anthony yrittää pysyä kaidalla tiellä samalla kun sukulaiset järjestävät toisilleen hautajaisia…

Sopranos-sarjan ”prequel” on elokuva, joka on katsottava puhtaasti kuriositeettina sarjan nähneenä ja siksi, että siinä näyttelee Tony Sopranosta näytelleen edesmenneen James Gandolfinin poika Michael Gandolfini.

On hauska arvuutella sarjasta tuttujen hahmojen nuoria versioita. Leffassa vilahtaa myös joitakin Sopranos-sarjasta tuttuja näyttelijöitä. Ray Liottaa on aina hauska katsoa, vaikka tuplarooli hieman hämmensi söi tunnelmaa. Michael Gandolfini ei näyttele kovin hyvin, eikä jotenkin istu rooliinsa. John Magaro ylinäyttelee roolinsa Silviona, se ärsyttää suuresti. Liottan lisäksi roolinsa vetää loistavasti Magnussen, jota on aina ilo katsella.

Kokonaisuutena mukavaa seurattavaa ja Sopranoksen ”henki” on osattu vangita hienosti Tonyn äitiä myöten. Tästä olisi ehkä saanut pienellä viilaamisella ja paremmalla castingilla hyvän sarjan, mutta leffana jää jotenkin aivan liian irralliseksi. Olen kuitenkin iloinen, että tuli katsottua.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!