Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.5.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Osbourne ”Oz” Cox on valtion analyytikko, joka saa potkut korkeapalkkaisesta työstään. Töistään kotiudututtaan Cox päättää ruveta kirjoittamaan muistelmaa. Jostain kumman syystä Coxin muistelmat päätyvät kuntosalin pukuhuoneen lattialle, josta kaksi uteliasta työntekijää löytävät cd:n. CD sisältää muistelmia ja sekalaista paskaa, ja nämä kaksi tyhmää työntekijää päättävät kiristää levyllä venäläisiä, sekä itse kirjailijaa Osbourne Coxia. Mikään osapuoli ei ole kuitenkaan mielissään, ja tilanne päätyy kaaokseen…

Burn After Reading on erittäin hauska ja jännittävä musta komedia. Rooleissa on huippunimiä, kuten Brad Pitt, George Clooney, Tilda Swinton, John Malkovich, Frances McDormand, ja olin positiivisesti yllättynyt jokaisen roolisuorituksesta. John Malkovichiä on aina huvittava katsoa, ja Brad Pittin lahjat tulee tässäkin leffassa todistettua. Suosittelen jokaiselle mustan ja räväkän komedian ystävälle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!