Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.9.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Astronautti Roy McBride (Brad Pitt) matkustaa syvälle avaruuteen etsiäkseen kadonneen isänsä ja saadakseen vastauksia koko maailmaa kohtaavaan uhkaan. Tehtävän aikana McBridelle paljastuu asioita, jotka uhkaavat koko ihmisyyden olemassaoloa ja paikkaa maailmankaikkeudessa.

Ad Astra on genreltään kaikkea sitä mistä pidän. Leffa on tehty mukavan ”realistiseksi” tulevaisuudenkuvaksi, joskin epäkohtiakin löytyy. Brad Pitt on roolissaan huippuluokkaa. Aiemmin lähinnä seikkailudraamoja toteuttanut James Gray on elementissään. Epäkohdat saivat minut kiikun kaakun 3,5 ja 4,0 tähtien väliin, mutta kyllä tämä neljän ansaitsee. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!