Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.1.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Äiti ja tytär muuttavat uudelle asuinseudulle. Naapurustossa on talo, jossa huhutaan pienen tytön tappaneen vanhempansa. Taloa asuttaa kuitenkin vanhempi veli Ryan, joka jäi perheen ainokaiseksi turman sattuessa. Ryan tutustuu tyttäreen, Elissaan, ja oppii pojan myötä myös talon historiasta…

Odotin elokuvasta kauhua tai pehmojännäriä, mutta se osoittautuikin ennalta-arvattavaksi teinidraamaksi, jonka juonen loogisuudessa ei ole järjen hiventäkään. Nälkäpeli-leffasta tuttu Jennifer Lawrence on tunteeton kivikasvo, eikä muutkaan näyttelijät oikein vakuuta. Puolituntisen jälkeen leffa olikin jo melkoisen selvä peli, eikä tarjonnut oikeastaan mitään mitä ei olisi osannut arvata. Leffa tuskin jaksaa kiinnostaa ketään teini-ikäistä vanhempaa, sillä se on nähtyä ja arvattavasti kliseistä tuubaa. Ei huonoimpia näkemiäni, mutta silti kysyn itseltäni: Miksi katsoin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!