Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.5.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Eletään tulevaisuutta, jossa ruoka alkaa olla lopussa ja planeettaa vaivaavat rankat hiekkamyrskyt. Sato kuihtuu ja ihmiset keskittyvät selviytymiseen. Armeija on lakkautettu ja avaruusasemat lopetettu. Entinen insinööri, nykyinen maanviljelijä Cooper löytää tyttärensä avustuksella koordinaatit paikkaan, joka osoittautuu salaiseksi avaruusasemaksi, jossa Cooper saa tehtäväkseen lähteä avaruusmatkalle etsimään asutettavaa planeettaa…

Interstellar on elokuva, jonka voi katsoa uudelleen ja uudelleen. Elokuva lukeutuu kaikkien aikojen parhaisiin katsomiini elokuviin. Nolan osaa maalailla tunnetut teoriat mieleenpainuvalla tavalla audiovisuaaliseksi kokonaisuudeksi. Hans Zimmerin soundtrack on kestosoittolistallani.

Tälläkin kertaa tuntuu siltä kuin elokuvan olisi katsonut ensimmäistä kertaa. Joka katsomiskerralla ajatuksia herää aivan uusista näkövinkkeleistä.

Katsottu ensimmäisen kerran ensi-illassa elokuvateatterissa vuonna 2014.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!