Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.8.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Eletään maailmanlopun jälkeistä aavikoitunutta maailmaa, jota hallitsee diktaattori Immortan Joe ja hänen kuolemaa pelkäämättömät sotapoikansa. Oman tien kulkija Max joutuu heikkokuntoisten sotapoikien verenluovuttajaksi ja sitä kautta keskelle taistelutannerta kun Immortan Joen suojatti Imperator Furiosa kääntää takkinsa…

Mad Maxin moderni jatko-osa on melkoista mäiskettä. Odotukset olivat ehkä liian korkealla, koska en voi sanoa nauttineeni elokuvasta niin paljon kuin olisin toivonut. Tom Hardy, Charlize Theron ja Nicholas Hoult ovat mahtavia rooleissaan, toimintaa riittää, elokuva on visuaalinen, mutta jokin vain tökki. Kuten edellisetkin Mad Maxit, elokuvia ei voi verrata keskenään, mutta pari tuntia kaahailua ei ehkä ole sitten mun juttu. Vaikka en ymmärrä hypeä, toimintaleffana Mad Max Fury Road kuitenkin pieksee monet muut mennen tullen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!