Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.10.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Nuoripari on automatkalla. Moottoritie ei tunnu loppuvan, ja pari ajautuu riitoihin. Kesken matkan Zakes näkee kuitenkin edessä ajavan rekan raottavasta luukusta jotain pelottavaa… rekassa huutaa apua kiinni sidottu nainen. Puuttuako vai antaako olla…

Hushin jälkeen on jotenkin petetty olo. Leffa mukailee jotenkin Joy Ridea ja Wolf Creekiä, mutta ei yllä edes samalle tasolle. Elokuvan juoni on käytetty ja pliisu, eikä leffa ole edes oikeastaan jännittävä. Näyttely on kuitenkin melko hyvää siihen nähden että en ole tainnut nähdä ketään aiemmin. Erittäin matalalla budjetilla toteutettu kökköleffa. Sentään loppuratkaisu oli hyvä töksähtävyydestään huolimatta, ja brittiaksentti on silti aina jees.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!