Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Desmond Doss on kristitty, joka haluaa sotaan palvelemaan maataan lääkintämiehenä. Vakaumustensa vuoksi mies ei kuitenkaan voi tarttua aseisiin ja tästä seuraa hänelle ongelmia jo koulutuksen varhaisessa vaiheessa. Edessä on Okinawan taistelu ja Doss tekee kaikkensa, etteivät taistelutoverit kuole käsiin…

Mel Gibson on täällä taas. Hacksaw Ridge on kenties hienoin sotaleffa sitten Pelastakaa sotamies Ryanin. Sotaleffana leffa on hyvin erilainen ja tuo selkeästi esiin jopa sodanvastaista sanomaa. Biografia vaikuttaa hyvin todelliselta, minkä huomaa kun lukee Desmond Dossista enemmän. Mukaansatempaava, jännittävä, liikuttava, verinen sotadraama. Andrew Garfield ja Vince Vaughn sopivat näköjään vähän rankempiinkin rooleihin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!