Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.7.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Sam (Andrew Garfield) on älykäs mutta saamaton nuori mies, joka löytää salaperäisen naisen, Sarahin (Riley Keough) uiskentelemasta asuinhuoneistonsa uima-altaasta. Yhteisen illanvieton jälkeen Sarah katoaa. Sam aloittaa epätodellisen tutkimusmatkan läpi Los Angelesin tulkiten epämääräisiä vihjeitä Sarahin olinpaikasta. Etsiessään yhden yön ihastustaan hän joutuu sukeltamaan keskelle synkkiä salaliittoja, rikoksia ja skandaaleita, joita enkelten kaupunki on tulvillaan.

David Robert Mitchellin omaperäisen kauhuelokuvan It Follows (2014) jälkeen Under the Silver Lake johdattelee pimeään neo-noir -maailmaan, missä yhden miehen kohtalona on kaivaa totuus pinnan alta.

Jaa-a. Wtf? ei tule usein nähtyä yhtä sekavaa elokuvaa. Ei oikein lopputekstien jälkeen tiedä mitä ajatella. En tajunnut elokuvasta puoliakaan, eikä se ole niin kiinnostava, että jaksaisi katsoa uudestaan. Outo, kummallinen, synkkä, salaperäinen, hieman pelottava. Garfield hyvä pääosassa. Käteen ei juuri jäänyt mitään.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!