Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.7.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Uraansa rikollisena tehnyt mies jää kiinni Meksikon rajalla, menettää ison määrän ryöstämäänsä rahaa korruptoituneille poliiseille ja joutuu meksikolaiseen vankilaan. Vankilassa mies tutustuu kymmenvuotiaaseen poikaan ja oppii häneltä paljon asioita vankilan toiminnasta…

Hassua nähdä Mel Gibson pahisroolissa vielä vanhoina päivinään. Leffa on kiehtova ja erilainen, hyvin mukaansa tempaava toimintauutuus. Näyttely on jees. Erityisesti Mel Gibson on upea. Leffa viihdyttää myös tarinallaan ja kaikki on kohdillaan miljöötä myöten. Pidän vankilastooreista ja tässä leffassa on osaltaan sellainen varsin hyvin toteutettu. Kokonaisuus on kasassa ja loppu miellyttää. Yllättävän hyvä. Kannattaa tsiigata.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!