Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Seniorit John ja Max ovat olleet kavereita koko ikänsä, mutta kinastelevat jatkuvasti kuin Tulppu ja Aku. Kun naapuriin muuttaa Ariel niminen kaunokainen, kina vain yltyy kun molemmat yrittävät voittaa Arielin itselleen. Samalla Johnin tytär kärsii aviokriisistä ja Maxin poika on ehdolla pormestariksi…

”Äksyt vanhat ukot” on pitkästä aikaa hauskin ja hyväntuulisin elokuva mitä olen nähnyt. Näyttely on upeaa kaikilta osin, elokuvassa on mahtava luminen tunnelma. Jopa leffan soundtrack osaa olla alusta lähtien mukavan sarkastinen. Pidän todella paljon leffan pappahuumorista, mutta myös siitä että elokuva ei ole pelkkää sitä, vaan sisältää myös mukavasti ihan arkielämän draamaa ja opetuksen siemenen. Ehkä ainoa elokuva joka on saanut minuuttien aikana fiiliksen vaihtuvan naurusta kyyneliin. Hyvän mielen elokuva, jota suosittelen ihan jokaiselle!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!