Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.10.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Kunnian miehiä (A Few Good Men) on vuonna 1992 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen draamaelokuva, jonka on ohjannut Rob Reiner. Elokuvan pääosissa esiintyvät Tom Cruise, Demi Moore, Jack Nicholson, Kevin Bacon ja Kiefer Sutherland. Cruise esittää nuorta armeijan juristia, joka saa tehtäväkseen puolustaa kahta merisotilasta murhasta.

Ysärileffoista ”Kunnian miehiä” on jostain syystä mennyt sivu suun. Dialogia elokuvassa on kehuttu ja nyt ymmärrän miksi. Tom Cruise ja erityisesti Jack Nicholson tekevät elokuvassa kympin arvoisen suorituksen. Loppupuolisko on erityisesti täyttä timanttia. Hieno oikeussalidraama, jota suosittelen puhtaasti roolisuoritusten vuoksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!