Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Miley Stewart on supertähti, joka ainoastaan Hannah Montana -nimellä. Miley on halunnut erottaa julkkiselämänsä jotta voisi vielä elää normaaliakin elämää rinnalla. Kaksoiselämä on raskasta, kun täytyy tehdä päätöksiä julkisuuden ja kodin välillä. Hannahin aka Mileyn perhe lähteekin hetkeksi maalle Tennesseehen, jossa Miley miettii mikä hänelle on oikeasti tärkeintä elämässä…

Hannah Montana on hyvän mielen elokuva. Se on selvästi pienille tyttölapsille suunnattu perhe-elokuva, ja toimii hyvin niissä puitteissa. Kokonaisuutena elokuva ei ollut kummoinen paketti, mutta se oli helppoa seurattavaa. Musiikki ja laulu oli älyttömän hyvää, ja leffasta jäi hyvä mieli. Asiat eivät olleet kovin realistisia, eikä elokuvan juoni ollut mikään kovin upea. Joka tapauksessa leffa jaksoi viihdyttää, ja piristää varsinkin perheen pienimpiä. Suosittelen katsomaan pienen tytön kanssa, jos sinulla sellainen on.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!