Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.9.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

John on nnellisesti naimisissa Arielin kanssa, mutta Max ja John silti kinaavat keskenään. Kaupunkiin muuttaa italialainen rouva ja nuori nainen, jotka aikovat rakentaa Chuckin vanhan syöttipajan tilalle ravintolan. Tämän pappakaverukset aikovat estää keinolla millä hyvänsä. Mutta Max ihastuukin rouva Mariaan ja Johnin tytär on menossa Maxin pojan kanssa naimisiin…

Grumpier Old Men, ”Äksymmät vanhat herrat” on jatko-osaksi hyvä, hauska, mutta ehkä vähän liian samanlainen ensimmäiseen elokuvaan verrattuna. Juoni on suorastaan identtinen ensimmäisen kanssa. Siitä huolimatta elokuva on hauskaa ja piristävää katsottavaa. Kokonaisuutena se ei ole ihan yhtä huikea. Suosittelen kuitenkin katsomaan, jos olet nähnyt ensimmäisen. Walter Matthau, Jack Lemmon ja Burgess Meredith ovat loistavia. Harmi, ettei heitä enää oikein leffoissa näe.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!