Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.3.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Walter Mitty on LIFE-aikakausilehtifirmassa työskentelevä pitkän linjan työntekijä, joka lähinnä kehittää negatiiveista valokuvia. Kun firman johto vaihtuu, osa saa kenkää ja Walter saa toimeksiannokseen kehittää viimeisestä negatiivista kansikuvan ennen kuin lehti siirtyy digiaikaan. Valokuvaajan Sean O’Connellin viimeistä kuvaa ei kuitenkaan löydy mistään ja Walter päättää lähteä etsimään miestä, joka ei omista puhelinta…

The Secret Life of Walter Mitty ei ole leffana yhtä ihmeellinen kuin olisin odottanut, ainakaan juonen perusteella. Se on kuitenkin hieno seikkailu ja kaunis unelmoijan visio, jota katsoo mielellään. Tuollaisen matkan olisi halunnut tehdä itsekin, mutta vaikka ei koskaan pääsisikään reissuun, tulipahan katsottua edes elokuva. Ben Stilleriltä hieno ohjaus, mutta myös näyttelytyö. Kyllä minä pidin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!