Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.6.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Jack Abramoff on lobbari, joka tuntee isoja nimiä politiikassa ja tienaa huikeita summia rahaa vaikuttamalla ihmisten mielipiteisiin. Jopa presidentti tuntu olevan kuin marionetti, kunnes Abramoffia kusetetaan ja petetään oikein olan takaa…

Tositarinaan perustuva Jack Abramoffin tarina ”Casino Jack” on haastavaa katsottavaa. Leffa on muutamista hauskoista vitseistä huolimatta puiseva poliittinen mälli ja suorastaan tylsä kuvaus jostakin ihme Jack -nimisestä lobbarista. Politiikkan ympärillä pyörivät aiheet eivät kiinnosta minua pätkääkään, eikä leffaa vauhdittanut edes hetkellinen mafiamainen meno. Tylsää juuri ja juuri katsottavaa kuraa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!