Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.2.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Will Atenton lopettaa työskentelyn menestyneenä kirjailijana ja muuttaa unelmiensa taloon rauhoittumaan perheensä kanssa. Pian Will saa kuitenkin kuulla, että samaisessa talossa on tapahtunut nelosmurha viitisen vuotta sitten…

Dream House on hieno psykologinen trilleri, joka pitää otteessaan. Mielestäni elokuva oli mukavaa aivopähkinää, eikä sitä pystynyt oikeastaan täysin ennalta-arvaamaan. Juonenkuljetus ja -kehitys on välillä hämmentävää, mutta se ei pilaa elokuvaa. Ensimmäisiä kertoja nautin täysin rinnoin Daniel Craigin näyttelystä. Rachel Weiszkin oli ihastuttava itsensä. Elokuva ei ole pelottava, mutta mukavalla tavalla karmiva. Laatupätkä. Jos tykkäät The Others ja Sixth Sense -tyyppisistä jännäreistä, katso myös tämä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!