Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Coloradon pikkukaupungissa leviää flunssan tapainen virus, joka ennen pitkää osoittautuu vaaralliseksi pandemiaksi. Yhä useampi saa tartunnan, ja ihmiset muuttuvat verenhimoisiksi zombieiksi. Pieni joukko selviytyjiä yrittää taistella tiensä sairauden läpi. Mitä tapahtuu, kun paras kaveri muuttuu viholliseksi, jääkö persoonasta mitään jäljelle…?

Tyypillistä zombiemättöä. Pidin kuitenkin leffan omalaatuisista elementeistä, joita ei muissa vastaavissa oltu nähty aikaisemmin. Mena Suvari on söpö näyttelijä, joskin ei mielestäni sovi inttitytön rooliin. Pidin kuitenkin näyttelijäsuorituksista, ja leffan jonkinnäköisestä juonesta. Melko hyvä zombieleffa kaikin puolin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!