Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ben herää viikon koomasta, ja huomaa että vaimonsa on kuollut auto-onnettomuudessa. Suruaika on vaikeaa, ja Benin on vaikea hyväksyä tapahtunutta. Hän juttelee psykiatrinsa kanssa, ja etsii samalla vastauksia. Tuntuu kuitenkin, että omiin silmiin ei voi luottaa kun vainoharhaisuus nostaa päätään…

Trauma on ihan kiva psykologinen trilleri. Leffa on hieman pitkäveteinen ja huonosti johdatettu, mutta pidin kyllä Colin Firthistä, ja erityisesti Mena Suvarista. Pidin elokuvasta muuten, mutta se oli tosiaan liian hidas. Leffa alkaa herättelemään katsojaansa vasta liian myöhään, eikä loppuratkaisukaan oikein tunnu pelastavan kokonaisuutta. Ihan kelvollinen elokuva, mutta olisin toivonut parempaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!