Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.7.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Pauline on häiriintynyt teini-ikäinen, jota kiinnostaa seksin lisäksi raakuudet, veri ja kirurgin ammatti. Pikkusisko sairastaa keuhkosyöpää, vanhemmat ovat idiootteja ja koulussa on yksinäistä. Kieroutuneet fantasiat menevät vähän liian pitkälle kun päässä pyörii koko ajan veripalttu…

Excision on synkkä indie-draamatrilleri, jossa tunnetuin näyttelijä lienee Kellopeliappelsiinin Malcolm McDowell pienessä sivuroolissaan. Nähdäänpä sivuroolissa myös kuuro näyttelijätär Marlee Matlin. Pääosan Paulinea näyttelevä AnnaLynne McCord on huikea roolissaan, kuin Charlize Theron Monsterissa konsanaan. Kokonaisuus ei kuitenkaan säväytä tarpeeksi, mutta kyllähän tämä ihan katsottava pätkä on. Jos tulee vastaan ja pidät synkästä draamatrilleristä, kannattaa harkita tsekkaamista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!