Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.9.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Steve Rogers eli ”Kapteeni Amerikka” yrittää yhä etsiä paikkaansa nykyajassa. Kun Amerikan turvallisuudesta vastaava yksikkö S.H.I.E.L.D kokee yllättäviä sisäisiä muutoksia, jää Rogersin ja muiden hyviksien tehtäväksi tuhota pahikset…

Captain American jatko-osa on selvästi parempi kuin ensimmäinen. Juoni on mukavan poukkoileva ja ennalta-arvaamaton, vaikka olisin toivonut jotain muutakin kuin pelkkää puuduttavaa mäiskettä. Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson ja kumppanit ovat mukavaa seuraa reilun parituntisen ajan, vaikka ei se siitä kummene. Ei ehkä Marvelin supersankareista se lempparini. Leffana ihan kelpo pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!