Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Kostajat toimivat liikaa omiin päin, joten YK päättää tehdä lain, jonka puitteissa Kostajat saavat toimia ainoastaan hallituksen niin päättäessä. Osa porukan jäsenistä on eri mieltä, joka johtaa supersankareiden väliseen sotaan…

Russon veljesten ohjaama Captain America: Civil War on enemmänkin Avengers-elokuva kuin suoranaisesti Kapteeni Amerikkaan keskittyvä leffa. Se tekeekin siitä loistavan, sillä Kapteeni Amerikka ei ole minusta mikään kovin kummoinen hahmo. Leffassa on paljon enemmän kuin aiemmissa ja myös monia yllättäviä lemppareita.

Marvelin leffoissa eniten ärsyttää se, että kaikki on niin muovista ja kuolematonta – saa mäiskiä vaikka viiden kerrostalon läpi eikä tule naarmuakaan. Tässä elokuvassa on sentään jotain tietynlaista ”haavoittuvaisuutta” mukana. Kiisteltävää on, millä tasolla tämä poikkeaa muista vastaavista, mutta sellainen fiilis on että tämä on näistä Marvelin mättöelokuvista yksi parhaita.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!