Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.8.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Kehonrakentaja-PT Daniel Lugo kyllästyy elämiseen vähävaraisena ja päättää lihaskimppukavereidensa kanssa kidnapata porhon joka käy heidän salillaan…

Pain & Gain on hassunhauskaa mustan huumorin äksöniä, jossa pöljäilee Mark Wahlberg, Dwayne ”The Rock” Johnson, Anthony Mackie, Ed Harris ja Tony Shalhoub. Hangover-leffoista tuttua aasialaista Ken Jeongia on myös hauska nähdä sivuroolissa. Leffa on alusta loppuun saakka täynnä naurettavaa mustaa huumoria, joka ainakin uppoaa täysillä meikäläiseen. Elokuva ei vastaa tositapahtumia niin paljon mitä luullaan, mutta punainen lanka on ihan yhtä hullu. Leffa on samalla hauska ja toisaalta yllättävän brutaali. Erittäin suositeltava elokuva mustista kreisikomedioista pitäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!