”Annabelle Comes Home” on New Line Cineman valtavan suositun Kirottu-universumin kolmas Annabelle-elokuva. Käsikirjoittaja Gary Dauberman (”Annabelle-elokuvat”, ”Nunna” ja ”SE”) tekee nyt ohjaajadebyyttinsä elokuvassa, jonka ovat tuottaneet kaikkien Kirottu-universumin elokuvien tuottaja Peter Safran sekä koko universumin luoja James Wan (”Aquaman”).

Demonologit Ed ja Lorraine Warren yrittävät estää Annabellea aiheuttamasta enempää tuhoa ja tuovat nuken kotiinsa huoneeseen, joka on täynnä turvaan lukittuja esineitä. He laittavat nuken ”turvallisesti” papin pyhittämän lasin taakse. Mutta eräänä yönä Annabelle herättää huoneessa olevat pahat henget, jotka ottavat kohteekseen Warrenien 10-vuotiaan tyttären Judyn ja hänen ystävänsä.

Annabelle Comes Home jatkaa Warren-saagaa varsin onnistuneesti. Pidän siitä että leffojen taustalla on suurinpiirtein sama porukka, koska silloin tunnelma säilyy samana. Gary Daubermanin Annabelle: Creation oli myös hyvä, eikä tämäkään lässähtänyt. Jos pidät kauhusta, joka ei pohjaudu halpoihin jumpscareihin, katso Annabelle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!