Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.10.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Ed ja Lorraine Warren ovat pitkän linjan paranormaalien ilmiöiden tutkijoita. Kun Perronin perhe muuttaa uuteen taloon, he kutsuvat Warrenit paikalle, koska talossa tapahtuu kummia…

The Conjuringin idea on aika perinteinen, mutta leffa on kiehtovasti tehty. Tykkäsin yksinkertaisista jännäilyistä, säikähdyksistä ja perinteisestä psykologista jännitteestä. Elokuva saattaa olla ehkä hieman sekava, mutta sisältää yllättävän paljon kaikkea – jopa pientä äksöninpoikasta. Pidän Vera Farmigan ja Patrick Wilsonin näyttelystä tässä elokuvassa. Karmiva, kiehtova, jännittävä kauhuelokuva. Loppu olisi voinut olla hieman täydentävämpi. Suosittelen psykologisen trillerin/kauhun ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!