Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.2.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

On Buck Laken idyllisen perheruokakaupan Hastings Supermarketin sulkemisaika, kun kauppaan rynnistää rosvoja – tai rosvoiksi heitä luullaan. Ryöstö muuttuu panttivankitilanteeksi, mutta selviää että ”rosvot” eivät ole rahojen perässä, vaan ovat taltuttamassa maapallolle laskeutunutta alienjoukkoa. Poliisit piirittävät rakennuksen ja usko alkaa olla koetuksella…

Jos ei muuta niin elokuvalla on ainakin kamala nimi. Nimestä tulleista ennakkoluuloista voisi jo päätellä yhtä sun toista, mutta elokuva on yllättäen ihan viihdyttävä. Alien Raiders on perus-olio-trilleri-scifiä, jonka ympäristönä on vain supermarketti. Miljööstä tuli hieman mieleen ”Usva”, ja tykkäsin siitä.

Näyttelijäsuoritukset ovat hyviä, vaikka kukaan näyttelijöistä ei ole kovin tunnettu. Prison Breakista tuttu Rockmond Dunbar sopii täydellisesti Kanen rooliin ja tuo omaa sävyään elokuvaan. Elokuva oli keskinkertainen, ei sisältänyt huippuhetkiä, eikä ollut mikään huonokaan. Tämä on luultavasti elokuva, joka ei jää mieleen pitkäksi aikaa. Kokonaisuutena kuitenkin hieno uusi matalan budjetin alienräiskintä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!