Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 31.5.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Julia Child on menestynyt kokki, kun taas Julie on New Yorkin lähiössä asuva nuori nainen. Juliella on turhauttava työ, ja hän päättää aloittaa bloggaamisen ruokaharrastuksestaan. Hän luo itselleen haasteen tehdä ruokaa kaikista Julia Chilidin keittokirjan resepteistä yhden vuoden aikana…

Tämä elokuva on ehkä liian tyttömäinen minun makuuni. Amy Adams on loistava roolissaan, kuten aina. Meryl Streep ei niinkään säväyttänyt. Leffa on hieno tositarina, ja biografia, mutta ei valitettavasti aina ainakaan minulle yhtään sen enempää. Loppu on suuri pettymys kaikilta osin, ja erittäin turhauttava monestakin syystä. Tyttöporukassa varmasti ihan hauska elokuva, mutta minulle Julie et Julia ei paljon suonut.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!