Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

About A Boy on tarina kyynisestä naistenmiehestä Willistä, joka on tälläkertaa mieltynyt yksinhuoltajaäiteihin, koska he vaikuttavat niin helpoilta tapauksilta. Ainoa ongelma tutustumisessa on se, että sinkkumiehellä ei ole omaa lasta, joten hänen täytyy tekaista se. Yksinhuoltajaäidin kaverin poika sattuu tulemaan samalle treffireissulle, koska pojan äidillä on ongelmia masennuksen kanssa. Poika ja Will ystävystyvät, ja Will esittää että poika on hänen lapsensa, jotta saisi kontaktia uuteen ihastukseensa…

Nick Hornbyn bestselleriin perustuva About a Boy on oikeasti hyvä draamakomedia. Pidän Hugh Grantin tyylistä tässä elokuvassa, eivätkä muutkaan näyttelijät huonoja olleet. Leffa oli mukaansatempaava, ja mielenkiintoinen. Pidin myös siitä että elokuvassa oli sekä pojan että miehen näkökulma. Leffa käsitteli jännällä tavalla ihmissuhteita, yksinhuoltajuutta, masennusta, ja elämää ylipäätään. Suositeltava elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!