Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Paul ja Meryl Morgan on aviopari, joka on asunut kolmatta kuukautta erillään. Paul kuitenkin haluaa pelata jälleen yhteen hiileen, vaikka tietää pettämisensä seuraukset. Meryl ei enää luota mieheensä, eikä ole järin innostunut ajatuksesta. Eräänä iltana pari joutuu todistamaan murhaa, ja heidät lähetetään todistajansuojeluun keskelle ei mitään, valitettavasti samaan asuntoon asumaan…

Yllättävän hyvä elokuva. Leffa ei ole kokonaisuudessaan mitenkään mullistavan hauska, mutta se tuo ihan hyvän mielen. Hugh Grantia oli mukava nähdä pitkästä aikaa, eikä Sarah Jessica Parkerkaan ollut yhtään hassumpi. Leffan näyttelijäsuoritukset ovat melko keskitasoa. Leffan opetus oli oikein kiva, että käytännössä eronneella parillakin on hyvät mahdollisuudet yhteen palaamiseen – kaikki on kiinni asenteesta. Hyvä hömppäelokuva puolison kanssa katsottavaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!