Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.12.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Nuori espanjalainen Victoria on juuri muuttanut Berliiniin työn perässä. Yön humussa hän tapaa klubilla Sonne -nimisen rämäpään, joka tutustuttaa hänet kolmeen kaveriinsa. Yön edetessä nelikolla on haasteita lain toisella puolella ja he pyytävät Victorian messiin…

Victoria on yksi mielenkiintoisimmista ja jännittävimmistä elokuvista, jonka olen nähnyt. Koko elokuva on kuvattu yhdellä otolla alusta loppuun, mikä on jo itsessään huikea saavutus. Yhteen ottoon voisi sisältyä niin paljon virheitä, mutta silti näyttelijät ovat aivan briljantteja. Iso osa näyttelystä onkin improvisoitua. Pari kohtaa elokuvan juonessa, ja pianossa tökki, mutta ne annettakoon anteeksi. Hullun jännittävä, erilainen trilleri, hieman Enter the Voidin hyviä puolia havaittavissa. Loistoleffa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!