Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.10.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

PIeni Virginialainen kylä järjestää Mountain Man Festivaalit Halloweeninä. Festivaali juhlistaa kauan sitten tapahtunutta verilöylyä, jossa hattuheikit lastasivat ja söivät kylällisen porukkaa. Tuntemamme mutantit ovat kuitenkin kaupungissa pistämässä ihmisiä päiviltä…

Apua. En äkkiseltään tiedä mitä ajatella tästä elokuvasta, sillä en yhtään odottanut että elokuva olisi voinut olla yhtään sen parempi kuin aiemmatkaan. Mutta tällä kertaa Wrong Turn 5 osoittautui paremmaksi kuin yksikään aiempi Wrong Turn -elokuva. Leffa on silti täynnä epäkohtia ja aivan järjettömän raaka, niinkin häiritsevä etten tiedä voiko siitä vieläkään nauttia. Eniten minua häiritsee näissä se, että edes niillä hahmoilla joista alkaa tykkäämään ei ole mitään toivoa selvitytyä. Todella brutaali, mutta myös jännittävä leffa. Järkyttävä kohtauksiltaan, siitäkin huolimatta että elokuvatehosteet ovat kasaritasoa. Psykologinen ja visuaalinen suolilla ja kauheilla kuolemilla mässäily saa aikaan karmivan fiiliksen. Ei mitään kovin tervettä katsottavaa, mutta Wrong Turnit tuntien perinteistä kamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!