Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.6.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Kolme kaverusta ihmettelevät kun naapurin pappa ei ole kotona. Kämpiltä löytyy mystinen laite, joka ottaa kaverusten kämpän ikkunasta kuvan joka ilta kello kahdeksan. Kuva näyttää mitä tulevaisuudessa tapahtuu, joten kaverit päättävät käyttää tulevaisuuden tietoa omiin tarkoitusperiinsä…

Time Lapse on erilainen scifielokuva. Leffa on melko simppeli, eikä ala kikkailemaan liikaa, mistä pidän erityisen paljon. Budjetti on matala, eikä näyttelijöitä nähdä kovin montaa ja siihen nähden elokuva on onnistunut. Danielle Panabaker on monestakin tuttu ja George Finn oli ainakin LOL:ssa. Scifiksi yllättävän jännittävä, paikoin suorastaan piinaava. Suosittelen tsekkaamaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!