Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Koskiseikkailijajoukkio leiriytyy metsään Länsi-Virginiaan, jossa törmäävät kammottavaan kannibaaliin. Myöhemmin samaa reittiä matkustaa vankikuljetus, joka päätyy ojanpohjalle samaisen kannibaalin toimesta. Soppaa sotkee vielä se, että sieluttomasta metsästä löytyy autollinen käteistä.

Wrong Turnin kolmas osa on siitä erilainen, että siinä kannibaalilla on tällä kertaa vähän vähemmän puolustuskyvyttömiä uhreja. Silti elokuva on yhtä kökkö kuin aikaisemmatkin. Leffan tehosteet ovat surkeita, juoni samaa käytettyä kuraa, ja näyttelijäsuoritukset ala-arvoisia tai liian keskinkertaisia. Katsoin tämän vain trilogiakokonaisuutta kunnioittaakseni. En olisi maksanut tämän näkemisestä, mutta ilmaiseksi ihan menettelevää ”kauhua”…

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!