Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.9.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Pienellä saarella tuntemattomassa lokaatiossa sijaitsee naissoturikansa, Amatsonit. Diana on yksi lupaavimmista soturinaluista ja edistyy hyvin harjoituksissaan. Maailmansodan Amerikkalainen lentokone putoaa veteen ja Diana ryntää apuun. Käy ilmi, että sodan jumala Ares on aktivoitunut ja Dianan täytyy lähteä hätiin taltuttaakseen pahan ja pelastaakseen hyvän..

DC Universeen sijoittuva Wonder Woman on DC Comicsin hahmoista yksi mielenkiintoisimmista. Elokuvana Wonder Woman on mukaansatempaava, kiinnostava ja visuaalisesti säväyttävä. Wonder Womania näyttelevä israelilaissyntyinen näyttelijätär-malli Gal Gadot on kaunista katseltavaa. Sankarileffaksi erilainen, eikä pelkkää mättöä. Tykkäsin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!