Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.6.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Teräsmiehestä on tehty koko kansan jumalolento, mutta epäilijöitäkin löytyy. Näiden joukossa on muunmuassa Batman ja tietysti Lex Luthor…

Vaikka suosinkin Balen batmania, ei Ben Affleck ole ollenkaan hassumpi kun ajatukseen tottuu. Batman vastaan Teräsmies voi kuulostaa huonolta elokuvaidealta, mutta ilman minkäänlaisia ennakko-olettamuksia tämä mäiskintähän jopa jossain määrin toimii. Erityisesti pidän Luthorista, jota en ole nähnyt näissä sarjisleffoissa kuvattavan juuri koskaan, viimeksi hahmo taisi näkyä Smallvillessä. Jesse Eisenberg on elokuvassa mielestäni loistava. Ihan katsottava pätkä, mutta ei hirveästi herättänyt suurempia tunteita.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!