Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.10.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Teknologiayritys on kehittänyt edistyksellisen huvipuiston aikuisille, jossa tonnin päiväsummalla voi elää länkkärikaupungissa, keskiajalla tai historiallisessa Roomassa. Maailmoja kansoittaa etukäteen ohjelmoidut robotit, jotka ovat hämmästyttävän aitoja. Jokin menee kuitenkin vikaan ja robotit eivät yht’äkkiä enää toimikaan kuten pitäisi…

70-luvun leffaksi Westworld on taitavasti toteutettu. Leffa on ennen kaikkea mukaansatempaava, mielenkiintoinen ja jännittävä. James Brolin on kuin ilmetty Christian Bale ja venäläissyntyinen kivikasvo Yul Brynner on kuin Bondin pahis konsanaan. Ajan tyylin mukaisesti ketsuppiveret kyllä erottaa ja elokuvasta spottaa jonkin verran räikeitä epäkohtia, mutta kokonaisuutena se on sen verran jännittävä ja huikeasti toteutettu, että ei voi kuin ihailla. Tästä on tehty juuri tv-sarjakin HBO:lle, täytyy melkein kokeilla.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!