Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.11.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Hyvin uskonnollinen Parkerin perhe elää vaatimatonta elämää. Vuodet ovat ankeita ja jokavuotisen perinteen mukaan vietetään Lammaspäivää, jolloin syödään hieman tavallisesta poikkeavaa sapuskaa…

We Are What We Are on tunnelmaltaan hieman ahdistava, hidas draamamainen kauhuelokuva. Leffan soundtrack kruunaa kaiken, sillä ilman sitä elokuva olisi varmasti kyllästyttävämpää katsottavaa, ihan pelkästään hidastempoisuuden vuoksi. Juonenkuljetus ja näyttely on upeaa, miljöökin toimii. Loppu jää hieman kyseenalaiseksi ja kokonaisuus ei sataprosenttisesti miellytä, mutta muuten elokuva sisältää sopivasti jännitystä ja hieman irvistelyäkin aiheuttavaa järkkyilyä. Ihan jepa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!