Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.1.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Teini-ikäiset opiskelijat tekevät kouluprojektileffaa, joka perustuu 15 vuotta vanhaan kotikylän nelosmurhaan. Samaan aikaan TV-keskuksessa työskentelevä syrjäytynyt nuori alkaa kyhäämään omia rikoksiaan…

Ööh. En tiedä miksi katsoin vapaaehtoisesti tällaista sontaa. Playback on varmaan vuoden 2012 huonoin elokuva. Näyttely on syvältä, teinipöllöilyt niin nähtyä meininkiä. Juoni on kaikista ärsyttävin – sekavaa huitelua josta ei ota mitään tolkkua. Pistää miettimään mitä tekijöiden päässä liikkuu. Miksiköhän Christian Slater suostui elokuvaan, vieläpä kun roolina oli perverssi polisii joka tykkää katsoa teinityttöjä videoilta, eikä sekään meinannut mennä Slaterilta ihan putkeen. Ei, ei, ei. Tee itsellesi palvelus, älä katso.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!