Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.9.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Örkit tulevat portaalin läpi Hordesta Azerothiin, ihmisten maailmaan. Örkkien johtaja Gul’dan käyttää pahaa taikuutta Feliä, joka saa energiansa viemällä viattomien elämiä. Örkit pian huomaavat, että heidän täytyy yhdistää voimansa ihmisten kanssa päihittääkseen Gul’danin ja tämän pahan magiikan…

Warcraft I-III tuli tahkottua pienempänä läpi ja pelasinpa jopa WoWikin aikoinaan melko pitkällekin, mutta en koskaan ollut mikään suurfani. Leffasta huokuu pelimäisyys ja se on onneksi rakennettu kunnioittaen faneja. Erikoistehoistemättö ja jatkuva ADHDmainen toiminta alkaa nopeasti puuduttamaan, mutta kokonaisuus on silti kaunista katsottavaa.

Hahmokehitys on köyhää ja juoni poukkoileva. Jopa äksönit on pätkitty välillä ärsyttävästi. Ihan katsottava ja mukaansatempaava elokuva, mutta fiilis on kuin katsoisi pidennettyä pelin välivideota – ja loppuratkaisussa peli vasta alkaa. En tiedä miten elokuva olisi voinut olla parempi, mutta nyt jäi hieman köykäiseksi, jos upeaa visuaalisuutta ei lasketa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!