Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Joukko metsureita lähtee illan hämärtyessä kotiin metsätöistä, mutta matkalla kohtaa tulipaloa muistuttavan näyn. Porukka näkee autosta jotain mitä eivät ole koskaan nähneet aikaisemmin. Travis Walton lähtee uteliaana ulos autosta, ja porukka huomaa kauhukseen taivaalla leijuvan 100m halkaisijaltaan olevan aluksen. Miehet ajavat pois peloissaan, eikä Travista löydetä sen koomin… koko kylän usko on koetuksella kun tapauksesta nousee jättimäinen kohu…

Tositapahtumiin perustuva Travis Waltonin tarina on melko uskomaton ollakseen totta. Leffa perustuu hyvin tarkasti tositapaukseen, vaikka osia onkin väritetty kivasti. Leffa oli erittäin jännittävä, mielenkiintoinen, ja pelottava. Hienoa nähdä Robert Patrickinkin taas loistavan roolissaan pitkästä aikaa. Fire in the Sky on hieno ja jännittävä elokuva, jonka jälkeen ei tiedä mitä ajatella. Tositapauksesta löytyy tarinaa suomeksi tästä linkistä. Suosittelen katsomaan, jos vähänkään ällöjännittävät ufo-scifi-tarinat kiinnostavat.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!