Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Denis Cooverman on lukion priimus, ja syrjäytynyt nörtti, kun taas Beth Cooper on cheerleaderin huutosakin johtaja, sekä koulun kaunein nainen. Beth sattuu olemaan Denisin pitkäaikainen ihastus, ja vasta päättäjäispäivänä rohkeaa sanoa puheessaan ne sanat mitkä olisi pitänyt sanoa paljon aikaisemmin; ”I Love You, Beth Cooper”. Kohupuhe johtaa siihen että Beth ystävineen tulee Denisin bileisiin tarkoituksenaan huvittaa itseään, mutta biletys johtaakin uskomattomaan seikkailuun, ja tutustumisen kautta ehkä myös siihen haluttuun päämäärään…

Keskinkertainen komedia. Näyttelijäsuoritukset olivat ok, ja on myönnettävä että Heroesista ponnahduslaudan saanut nuori Hayden Panettiere on hehkeä näyttelijä. Elokuva nauratti montakin kertaa, mutta oli myös kohtauksia, jotka eivät olleet muuta kuin tyhmiä epähauskoja kliseitä. I Love You, Beth Cooper on teinikomedioista kuitenkin paljon katsottavampaa kuin esimerkiksi uudet American Piet.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!