LAPD:n konkarietsivä Erin Bell (Nicole Kidman) saa postissa kuoren, jossa on musteentahrima seteli. Tuo viesti saa hänet käynnistämään lannistumattoman ja vaarallisen matkan, jonka ainoana tavoitteena on löytää murhaaja ja jengipomo Silas (Toby Kebbell). Ennen sitä Bell ei saa rauhaa menneisyydeltään.

Yksitellen Bell kaivaa jengin entiset jäsenet esiin piiloistaan. Pakkomielteinen jahti herättää vanhat muistot traagisesti pieleen menneestä pankkiryöstöstä, jossa myös Bellillä ja hänen FBI-parillaan Chrisillä (Sebastian Stan) on osuutensa.

Karyn Kusaman ohjaama Destroyer on vangitseva moderni rikostrilleri, jonka keskiössä on Nicole Kidmanin uskomaton roolisuoritus kostoa janoavana, menneisyyden demonien riivaamana etsivänä.

Destroyer on elokuva, jolta jostain syystä odotin enemmän. Nicole Kidmanin maskeeraus ja rooli on kuin Charlize Theronilla elokuvassa ”Monster”, mutta roolisuoritus ei ole Kidmanilla aivan yhtä vakuuttava. Vähän tasapaksu, mutta kaiken kaikkiaan kelvollinen toimintajännäri.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!