Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.11.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Perheyrityksessä työskentelevä purkuinsinööri Samantha Walczak löytää järkyttäviä asioita tutkiessaan vanhan rakennuksen historiaa…

Walled In on trilleri, jossa on potentiaalia. Elokuva on viihdyttävä, mutta siinä on kaikilta osin puutteita. Näyttely on keskinkertaista, vaikka Mischa Bartonia onkin mukava nähdä pitkästä aikaa elokuvissakin. Cameron Brightista on kasvanut iso poika. Eniten ärsytti ehkä ”Painajainen Elm Streetillä” -elokuvasta törkeästi suoraan kopioitu pikkutytön rallatus… ristiriitainen ja outo elokuva ilman minkäänlaista ratkaisua. Kliseistään ja puutteistaan huolimatta Walled In on kuitenkin ihan katsottava elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!