Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.8.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Libby Day oli kahdeksanvuotias kun koko hänen perheensä murhattiin ja veli vangittiin murhista. Parikymmentä vuotta myöhemmin Libby elää rikkonaista elämäänsä ilman että on päivääkään nauttinut siitä. Kun Libbyyn ottaa yhteyttä nuori dekkarikerho, päättää rahapulainen Day palkkiota vastaan hieman selvittää omaa piinaavaa mysteeriään…

Dark Places on masentava ja synkkä draamatrilleri, jonka pääosissa näyttelevät mm. Charlize Theron, Nicholas Hoult (myös viimeksi katsomani Mad Maxin Nuxina), Tye Sheridan ja viime aikoina Hollywoodissa jalansijaa saanut 18-vuotias Chloë Grace Moretz. Pidin elokuvan juonenkuljetuksesta ja erittäin synkästä aihepiiristä. Elokuva perustuu Gone Girlinkin tehneen Gillian Flynnin romaaniin ja sen näkee kyllä juonesta. Ei virheetön, mutta minun makuuni juuri oiva ajattelemisen aihetta antava pläjäys. Suosittelen tsekkaamaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!