Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.7.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Curtie Church on palkkamurhaaja, joka tappaa pahoja setiä. Tappamiselle tärkein motiivi on raha, mutta Curtis palloilee myös moraalikäsityksensä kanssa. Kuvioihin ilmestyy Mae-niminen tyttö, joka auttaa Churchia löytämään pahikset. Kun englantilainen auttaa aseistautumisessa, tappaminen alkaa olla lastenleikkiä. Kunnes jengit ryhtyvät todelliseen metsästykseen…

Elephant White on puiseva äksönleffaksi. Thaimaan miljööseen keskittyvä leffa sisältää aika paljon turhaa löpinää, johon kivikasvo Djimon Hounsou ei oikein istu. Pientä hymyn vilahdustakaan ei taideta häneltä nähdä. No, tämä onkin vakava elokuva, mutta draama ei vain toimi. Äksöni menettelee, mutta kuolemattomuudenomainen mätkintä ei jaksa paljoa kiinnostaa. Kevin Bacon näyttelee englantilaista ja siinä mielessä hänellä onkin oiva vahva brittiaksentti. Näyttelynsä taas ei ole kovinkaan vahvaa missään vaiheessa. Sinänsä mielenkiintoinen ja kantaaottava aihe, mutta toteutus kusee epäkohtineen pahan kerran. Alusta loppuun ihan katsottavissa, jos ei muuta elokuvaa ole tarjolla. En silti lähtisi suosittelemaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!