Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.11.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Cale on pitkän uran armeijassa tehnyt eronnut perheenisä, joka välittää pikkuvanhasta tytöstään. Kun hakemus presidentin suojelijaksi evätään, samaan aikaan Valkoiseen Taloon hyökätään ja Cale joutuu keskelle äksöniä…

White House Down on perus Hollywood-äksönfilkka, jossa ei ole päätä eikä häntää. Jo entuudestaan tietää, että mitään ihmeellistä ei tulla näkemään, vaikka pääosia näyttelee toisinaan hyvin suoriutuneet Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal sekä Under the Dome -tähti Rachelle Lefevre. Räiskettä, äksöniä, jopa puutumiseen asti. Aivot narikkaan -meiningillä loppuun asti. Kuin hitusen huonompi versio Olympus Has Fallen -elokuvasta. Näitä vastaavia on tehty vähän liikaa. Lopettakaa jo.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!