Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Eläinpuiston hylkäämä vauvaseepra päätyy Walshien farmille teini-ikäisen Channing-tytön lemmikiksi. Salamasta kasvaa vahva seepra ja hän unelmoi kilpahevosen urasta. Tulee hevoskisojen aika, ja pienet ongelmat selvitettyään Walshin perhe alkaa treenaamaan Salamasta kilpailijaa…

Salamaseepra on hyväntuulinen koko perheen elokuva. Pidin elokuvasta todella paljon, sen näyttelijät, ääninäyttelijät toivat kyllä potin kotiin. Miljöö oli rauhallinen ja valloittava, pidän maaseudun katselemisesta, varsinkin kun eläimet osaavat puhua keskenään. Kuulin oikein, Tuckerin eli Tuiskun ääniroolissa oli kuin olikin Dustin Hoffman, kuten myös Goosen/Hanhen roolissa Joe ”Ralph” Pantoliano (The Sopranos, Memento…). Pääosaa esitti Heroesista myöhemmin tutuksi tullut Hayden Penettiere. Tämä elokuva viihdyttää varmasti niin aikuisia kuin lapsiakin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!