Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.11.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Amy Nicholls saa töitä lastensairaalasta Britannian saarelta, joka on kokenut rankan historian. Sairaalan lapsille sattuu kummia ja satunnaisia luunmurtumia, joita ei pystytä selittämään. Sairaalan toinen kerros on ollut tyhjillään 1950-luvulta asti. Ja kuka on tämä Charlotte, josta eräs lapsi nimeltä Maggie puhuu jatkuvasti?

Jälleen kerran kauhuelokuva, johon on sekoitettu pelottavasti lapsia. Elokuva oli sinällään ikävä etten kestä katsoa kun lapset kärsivät, rupeaa ihan itkettämään. Calista Flockhart oli roolissaan hieman kylmä, mutta muuten loistava. Juoni oli jännittävä loppuun asti. Fragile on surullinen, mutta hieno trilleri-/kauhuelokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!